Telefoonnummer

+32471918272

E-mail

Info@polexplosion.be

Openingstijden

Ma-vr: Zie lessenrooster

In onze lessen Pole Dance leren we je de basisbewegingen en technieken aan die je nodig hebt om te paaldansen. De basisprincipes worden op een aangename een aangepaste manier aangeleerd zodat iedereen op eigen niveau kan bijleren. Deze lessen zijn onderverdeeld in niveaus.

Voor deze lessen heb je geen ervaring in het paaldansen of dansen nodig ( START 2 POLE) Voor de fun ben je hier op het juiste adres. Onze paaldanslessen duren 1u15 en worden door opgeleide trainers gegevens die regelmatig bijscholing volgen in binnen en buitenland.

START2 POLE: Personen die geen tot weinig paaldanservaring hebben.

BEGINNERS : Personen die bij ons de START2POLE cursus gevolgd hebben en die door de instructeurs voldoend gekwalificeerd bevonden zijn voor de vervolgcursus. Personen die kunnen aantonen dat ze voldoende paaldanservaring hebben.

INTERMEDIATE: met meer ervaring. Na het volgen van onze eerdere cursussen kan je na een testing doorgroeien naar het B+ level. We hebben dit niveau omdat er zoveel te leren valt bij het paaldansen. Om je meer kansen te geven veel bij te leren, hebben we dit niveau erbij.

ADVANCED: Gevorderden.

LET OP! Ervaring in het paaldansen betekent niet: ‘enkele keren aan de paal gedraaid toen ik eens een avondje ging stappen’. Paaldansen is een sport met bepaalde lichamelijke risicofactoren. Het is dus van groot belang dat je je goed bewust bent van het niveau dat je hebt. Samen met onze gediplomeerde instructeurs zoeken we naar het juiste niveau en plaatsen we jou in de juiste lessen.