Telefoonnummer

+32471918272

E-mail

Info@polexplosion.be

Openingstijden

Ma-vr: Zie lessenrooster

Ben je op zoek naar een andere manier van sporten? Ben je de standaard sport mogelijkheden beu? Dan is Bungee Superfly wel iets voor jou! De nieuwste trend in sporten en uniek in de regio. In een 45 minuten durende les werken we aan conditie, buikspieren , rugspieren,… Het hele lichaam krijgt een intense workout. Doormiddel van een aerial harnas en bungee elastieken schotelen we je een HIIT workout voor waarbij fun en sporten perfect samengaan. Voor deze lessen heb je geen ervaring nodig. Iedereen kan hier in stappen. Bij blessures contacteer je best de leerkracht op voorhand. Dit is niet toegelaten voor zwangere vrouwen (het harnas hangt net op de plek waar de vrucht zit en dit is niet aan te raden!) Een les duurt 45 min (sporten) maar omwille van het aanpassen van het harnas, de elastieken en de hoogte raadden we aan om zeker 15 min op voorhand aanwezig te zijn.

Kledij: sportieve kledij, een legging (je moet een klimmers harnas aantrekken) en indoorsportschoenen ( zorg dat je niet dezelfde schoenen draagt als die je buiten draagt!). Breng zeker wat water mee om tussendoor te drinken.

Een les kost 20euro.(koop GEEN proefles van 5€, deze is niet voor de Bungeesuperfly. Er zijn geen aparte proeflessen voor Bungeesuperfly)  We hebben max 6 bungees per les!