Telefoonnummer

+32471918272

E-mail

Info@polexplosion.be

Openingstijden

Ma-vr: Zie lessenrooster

In onze lessen Aerial Silks leren we je de basisbewegingen en technieken aan die je nodig hebt om te dansen in de lucht. De basisprincipes worden op een aangename een aangepaste manier aangeleerd zodat iedereen op eigen niveau kan bijleren. Deze lessen zijn onderverdeeld in niveaus. Voor deze lessen heb je geen ervaring nodig maar een basis conditie is wel een voordeel. Luchtacrobatie speelt zich vooral in de lucht af en daarom heb je wel wat armspieren , buikspieren en uithouding nodig ( START 2 AERIAL) Voor de fun ben je hier op het juiste adres. Onze aerial silkslessen duren 1u15 en worden door opgeleide trainers gegevens die regelmatig bijscholing volgen in binnen en buitenland.

START2 AERIAL: Personen die geen tot weinig AERIALervaring hebben.

BEGINNERS/INTERMEDIATE : Personen die bij ons de START2AERIAL cursus gevolgd hebben en die door de instructeurs voldoend gekwalificeerd bevonden zijn voor de vervolgcursus. Personen die kunnen aantonen dat ze voldoende AERIALervaring hebben.

LET OP! Ervaring in het AERIAL dansen betekent niet: ‘enkele keren aan de paal gedraaid toen ik eens een avondje ging stappen’. AERIAL acrobatie is een sport met bepaalde lichamelijke risicofactoren. Het is dus van groot belang dat je je goed bewust bent van het niveau dat je hebt. Samen met onze gediplomeerde instructeurs zoeken we naar het juiste niveau en plaatsen we jou in de juiste lessen