Ben je op zoek naar een unieke work out met een hoge fun factor?

Bungee Super Fly combineert weerstandstraining met een cardiovasculaire training terwijl je aan een bungeekoord bent vast gemaakt. De bungee zorgt voor extra weerstand en extra uitdaging. Een push up wordt een pull down en fly met de Bungee, een squat krijgt meer ondersteuning en je hebt zoveel meer om mee te spelen. Wie weet  ga je burpees wel plots leuk vinden 😉

Bungee Super Fly geeft je het gevoel dat je zweeft tijdens je workout.

Deze work out heeft tal van voordelen.

In de lucht springen verhoogt je hartritme, zorgt voor verhoging van je gelukshormonen en je kan tot 700 kCAL verbranden met deze 45min workout. De bungee geeft een andere dimensie aan burpees, push ups en squats en sprongen.

Je zal meteen verkocht zijn aan deze workout en nieuwe manier van je spieren trainen.

Deze Bungee Super Fly les is er voor iedereen vanaf 16 jaar (momenteel geen kinder lessen). Je hoeft geen ervaring te hebben in sport. De lessen zijn er voor iedereen en kunnen op elk niveau gedaan worden onder begeleiding van onze ervaren en gecertificeerde docent.

Voor de lessen draag je een comfortabele sportbroek met tshirt, sportschoenen.

We werken met gecertificeerde en speciaal ontworpen harnassen en bungees voor de bungee workout. Daarnaast worden deze materialen jaarlijks gecontroleerd door gecertificeerde instanties zodat we jullie de beste ervaring kunnen geven die er is.

Les op maandag van 19u tot 20u ( een workout duurt max 45min , en 15min om klaar te maken)

Of boek deze les voor een vrijgezellen of avondje onder vrienden. Je zal gegarandeerd veel plezier maken!

oranje logo bungee super fly
Bungee pushup fly