POLEOGRAPHY

Het is wel leuk om allemaal bewegingen te kennen aan de paal maar het is leuker om er mee aan de slag te kunnen en een routine te kunnen bouwen.

Tijdens onze poleography lessen leren Hakan en Nele je verschillende choreografieën aan waarmee je zelf ook nog verder aan de slag kan.

Je krijgt een reeks van verschillende stijlen. De ene keer zal het sexy zijn, de andere keer meer modern. Of hou je liever van floorwork? Misschien wil je wel eens op high heels? We proberen zo veelzijdig mogelijk te werken in onze poleography lessen.  Want het dansaanbod is enorm, net zoals het muziekaanbod.

Heb je zelf een nummer waarvan je denkt: hmmm hoe begin ik daaraan? Stel het eens voor. Misschien weten onze docenten er wel wat raad mee en heb je volgende les al wat materiaal om mee te werken.

Tijdens de poleography reeks van 10 lessen krijg je ongeveer 4 choreografieën aangeleerd. De lessen zij in handen van Hakan en Nele.

In de poleography lessen wordt er geen aandacht besteed aan het technisch uitleggen van de paaloefeningen.  Je wordt verondersteld om een degelijke basis te kennen. Het is daarom aangeraden om een technische les te volgen en deze les erbij te nemen. Lukt dit niet? We bekijken graag wat mogelijk is voor jou.

Paaldansende phantom of the opera met meisje in wit kleed aan balkon. Poleography