Nele Coenen

Docent

“Paaldansen is een uit de hand gelopen hobby,” is Nele haar favoriete zinnetje sinds ze gestart is in september 2014. Ze merkte al snel dat het een hele uitdaging ging worden, aangezien ze niet (of toch minimaal) over de nodige kracht, conditie en lenigheid beschikte.

Gelukkig heeft Nele een pittig karakter en stort ze zichzelf keer op keer volledig in elke keuze die ze maakt! De omgeving van Nele zegt dat ze er om bekend staat om dingen snel beu te raken. Maar paaldansen/paalfitness was anders. Ze kreeg er niet genoeg van! Zeker niet toen ze zichzelf als persoon en haar lichaam zag evolueren. Ze ontdekte een kant van zichzelf, waarvan ze niet wist dat ze die had en was dus vrij snel verkocht aan deze sport.

Hevig, enthousiast en impulsief dat Nele is, besloot ze op vraag van Hakan  te starten aan een opleidingscursus als paaldansdocente bij PoleXplosion zelf. Tijdens haar opleidingsjaar onder leiding van Hakan Quintelier ontwikkelde ze een eigen lesgeversstijl: perfectionistisch met een hoekje af! Na een intensief jaar en stage is Nele dan ook zeer gelukkig dat ze deel kan uitmaken van het lesgeversteam. En door verschillende docentencursussen te volgen her en der blijft Nele groeien als docent.

“When you are living the best version of yourself, you inspire others to live best versions of themselves.”

Prestatie:
– Belgisch Kampioen Paaldansen, Amateurs, 2016

– gecertificeerd Paadansinstructeur ElevatED 2017

Nele volgt regelmatig workshops bij verschillende scholen in binnen en buitenland om haar leerlingen te blijven triggeren en om haar eigen repetoire en dat van de studenten uit te breiden. Je zal haar dus regelmatig tegenkomen.

Nele staat in voor:

  • intermediate lessen PoleFitness
  • poleography
  • workshops

Nele kan je ook vinden op instagram als pole_ncoe

paaldanseres ondersteboven met oranje rode donkere achtergrond