Anaïs Desloover

Docent

Van kinds af aan was Anaïs altijd actief bezig met sport. OP 6 jarige leeftijd begon ze met rolschaatsen wat later veranderde in skeeleren. Na 10 jaar op Europees niveau te hebben gereden, veranderde ze haar sportcarrière en is ze begonnen met ijshockey. Ze besloot dit op recreatief vlak te doen.

Samen met haar vriend is ze later aan thaibox en kijkbox begonnen. Na twee jaar evolueerde deze sport naar Bujutsu en later naar MMA.

7 jaar later veranderde hun leven plots want ze kregen spannend en leuk nieuws. Er kwam een kindje hun gezin vervullen. Door de zwangerschap was Anaïs verplicht om te stoppen met het boksen en eens hun dochtertje geboren was, wou ze ook niets anders doen dan thuis zijn in de aanwezigheid van hun kleine wondertje.

In 2015, na een lang jaar,kreeg haar vriend een geweldig idee: “Ik wil gaan paaldansen, ga je niet mee met mij?” Anaïs raapte al haar moed bij elkaar en volgde haar vriend mee naar de proefles bij Polexplosion.

Wat een idee ook. Paaldansen. Een elegante sport, vol zelfzekere, mooie, perfecte vrouwen. Echt helemaal niet Anaïs haar ding.

Tot ze het op de proefles uitprobeerde. Na een eerste korte reeks wist ze het: Dit is mijn nieuwe sport. Ze schreef zich meteen in voor de volgende reeks.

Sindsdien traint ze nog steeds samen met haar man in de fitness reeks en volgt ze in binnen en buitenland verschillende workshops.

Anaïs kreeg de kans om de opleiding tot docent te volgen samen met Ine in 2017. Ze rondde deze met glans af en staat nu als volwaardige docent in ons lerarenkorps.

“Paaldansen heeft me zelfzekerder, sterker en ja hoor zelfs eleganter gemaakt.”

” Zie je een nieuwe uitdaging? een moeilijke paaldansmove? Of een out of your comfortzone workshop? Gewoon doen en ervoor gaan”

– gecertificeerd Paadansinstructeur ElevatED 2017

Anaïs staat in voor:

  • beginners lessen PoleFitness
  • Pole Technics lessen
  • workshops
paaldanseres op purperen achtergrond. hangend aan haar linkerbeen met een buiging in de rug naar achter steunend op haar rechterbeen onderaan tegen de paal