POLEFITNESS

Paalfitness is de diehard workout in ons lessenpakket. Tijdens onze fitnesslessen starten we met een complete workout om op te warmen. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van de paal en geven verschillende oefeningen om je lichaam voor te bereiden op de training die erachter komt. Deze opwarming duurt ongeveer 45 min. De bedoeling is om geen minuut stil  te staan en zeker al niet te veel de paal los te laten. Na deze intensieve en zeer gerichte opwarming gaan we over naar het technisch gedeelte en leren we de acrobatische oefeningen uit het paaldansen.

Wil je je training een level hoger krijgen? Of ben je de gewone fitness beu en wil je iets anders dan de BBB groepsles?  Misschien is deze les wel iets voor jou.

In onze paalfitnesslessen krijg je les van ervaren en geschoolde docenten uit het Belgische paaldansmilieu.

Tijdens de paaldanslessen krijg je aangepast aan de verschillende niveaus de technieken van het paaldansen onder de knie. Op een aangename en ongedwongen sfeer en op jouw tempo leer je alles aan.

NIVEAU Start2Pole

Dit is het beginnersniveau. Mensen die zeer weinig tot geen ervaring hebben met paaldansen/paalfitness komen in deze lessen aan bod. Hier wordt de basis gelegd. Iedereen dezelfde basis om te starten , nadien kan je voor je vervolg kiezen tussen fitness of dance ( of gewoon beiden ;-))

NIVEAU Beginners

Hier komen mensen die de eerste 10 lessen uit de POLETECHNICS les achter de rug hebben)  Je moet hier al een 15 tal basisbewegingen van het paaldansen voor kennen. In deze les blijf je ongeveer een 20 tal lessen

NIVEAU Intermediate

Dit is onze eerste intermediate les. Hier kom je terecht na ongeveer een jaar paaldansen. Dus na je poletechniques en Beginners level.

NIVEAU Intermediate +

In deze lessen gaan we naar een tweede intermediate niveau. Hier komen mensen met ongeveer  2 tot 3 jaar paaldanservaring bij ons. Je moet zeker 60 tot 80 lessen gevolgd hebben.

NIVEAU Advanced

Dit is onze gevorderde les. Hier kom je op uitnodiging van de lesgever. Indien je denkt hier een deel van uit te kunnen maken neem je contact op met Hakan

jongeman op et strand van kuweit aan het paaldansen aan een speeltoestel. Met op de achtergrond de skyline van kuweit