FAQ

° Wat moet ik aantrekken?

Paaldansen/fitness is een sport. Makkelijke comfortabele sportkledij is dus aan te raden. Jeans is uit den boze 😉 Trek vooral iets aan waar je jezelf comfortabel in voelt. Een sport topje, een tshirt, een sportshortje,…

° Ben ik niet te jong/oud?

Paaldansen/fitness heeft geen standaard leeftijd. Jong en oud kunnen hier aan de slag. Je moet er enkel zelf in geloven en zin in hebben.

° Ik heb geen arm/buikspieren?

Geen probleem. Onze ervaren docenten helpen je wel met de gepaste oefeningen om dit te versterken. Rome is ook niet op 1 dag gebouwd, dus geef jezelf de kans om dit rustig aan op te bouwen.

° Ben ik niet te dun/dik

Iedereen kan paaldansen. Of je  nu groot /klein of dun/dik bent,… Iedereen kan dit , je moet er zelf enkel in geloven en het willen.

° Ik ben zwanger?

Raadpleeg zeker je dokter/Gyneacoloog even vooraleer je hiermee begint. Op een bepaald niveau kunnen er hinderende bewegingen komen. Paaldansen is niet gevaarlijk voor zwangere vrouwen maar we raden aan er even over na te denken.

° Ik ben onlangs bevallen?

Raadpleeg je dokter /gynaecoloog even. De buikspieren en andere spieren moeten allemaal in orde zijn vooraleer je met sport kan beginnen. Dit is net hetzelfde voor het paaldansen. Zorg ervoor dat je lichaam in orde is vooraleer je begint met een fysieke zwaardere inspanning.

° Schoenen?

Paaldansen /fitness wordt bij ons op blote voeten gegeven. Je hoeft dus geen speciale schoenen te kopen. Wat niet wil zeggen dat je geen paaldansschoenen mag kopen om er thuis op los te gaan 😉

° Welke les past bij me?

Lees onze uitgebreide uitleg over de verschillende lessen. En indien je er nog meer vragen over hebt kan je gerust nog wat meer uitleg vragen aan onze geschoolde docenten die je graag te woord staan.

° Kan ik een proefles doen?

Natuurlijk kan je een proefles volgen bij ons. Voor elk nieuw trimester starten we met een proefles. Hou onze site zeker in de gaten want elk trimester is er een nieuwe proefles. Inschrijven in verplicht wegens beschikbaarheid van de palen.

° Kan ik een 10 beurtenkaart kopen?

In onze school werken we enkel met trimestercontracten. Dit wil zeggen dat je een trimester koopt. Een trimester bestaat uit 10 lessen op een naar jou gekozen dag. Deze dag is jouw vaste les. In verband met continuïteit heb je bij ons dus een vaste les. Zo kan onze docent jou opvolgen en de les op een mooi niveau vooruit brengen.

° Hoelang is een trimestercontract?

Een trimestercontract is 10 weken lang. We hebben drie trimesters in het jaar.

Trimester 1: september tot december

Trimester 2: januari tot maart

Trimester 3: april tot juni

° Zijn er vakanties?

Wij hanteren de schoolkalender en volgen de schoolvakanties. Ook de wettelijke vakantiedagen zijn bij ons een vakantiedag ( tenzij we anders vermelden op de kalender!)

° Wat kost het?

Je hebt verschillende mogelijkheden bij ons. Je kan kiezen  voor een trimestercontract van 10 weken voor 1 les per week of je kan kiezen voor een jaarcontract van 30 weken voor 1 les per week. Of je kan kiezen om meerdere lessen per week te nemen.  Voor verdere info over onze prijzen verwijzen we je door naar onze prijzenpagina.

° Hoe inschrijven?

ga in het menu naar de inschrijven knop en volg het proces. Let erop . Als je een abonnement koopt moet je jezelf ook nog inschrijven in de les naar keuze! Indien je dit niet doet wordt je alsnog niet geregistreerd!

° Moet ik voor mijn kind een profiel maken?

Ja. Elk lid van een gezin dat zich wil inschrijven in de lessen, heeft een persoonlijk profiel. Dit ook omwille van de leeftijdscontrole.